Редагування, оновлення та деактивація резюме

Якщо ви хочете відредагувати, оновити чи деактивувати ваше резюме, спочатку увійдіть до вашого облікового запису Indeed, а потім натисніть Редагувати або Додати поряд з розділом, який ви хочете змінити. Якщо ви хочете видалити елемент або розділ, натисніть x поряд з розділом. Ви можете додати нову інформацію до досвіду, освіти, навичок чи іншу додаткову інформацію та посилання, натиснувши  Додати.

Коли ви закінчите вносити зміни, не забудьте натиснути Зберегти або Додати на кожному розділі, який ви змінили.

Щоб деактивувати ваше резюме, під кнопкою Переглянути резюме (у правому верхньому куті) натисніть "Деактивувати резюме". Після деактивації резюме ви можете створити нове Indeed Резюме.

Powered by Zendesk