Закриття облікового запису

Ви можете закрити ваш обліковий запис, увійшовши до нього та перейшовши на сторінку “Налаштування облікового запису” за посиланням http://ua.indeed.com/my/account.

На цій сторінці натисніть “закрити мій обліковий запис”. Далі ви побачите вікно підтвердження. Якщо ви впевнені, що бажаєте продовжити, будь ласка, натисніть ОК. Зверніть увагу, що ви не зможете відновити ваш обліковий запис. Якщо ви бажаєте скористатись Indeed у майбутньому, ви зможете створити новий обліковий запис, використовуючи цю або будь-яку іншу електронну адресу, але ви на матимете доступу до ваших попередніх даних.

Якщо опція закриття облікового запису недоступна, вам потрібно буде надіслати запит до нашої команди підтримки для додаткової допомоги.

Зверніть увагу, що замість закриття облікового запису ви також можете призупинити всі розсилки вакансій. Якщо у вас є Indeed Резюме, ви можете зробити його приватним, щоб ваша інформація стала невидимою для пошуку на Indeed. Ви можете використовувати це резюме для відгуків на вакансії. Для цього увійдіть до облікового запису у правому верхньому куті.

 

Powered by Zendesk