Varför finns det en Indeed-e-postadress i mitt CV?

Här är anledningen till att vi ger dig ett e-postalias:

På Indeed vidtar vi åtgärder för att skydda våra jobbsökares integritet. Vid kommunikation med arbetsgivare via e-post får alla jobbsökare en automatgenererad Indeed-e-postadress från oss som en hjälp att skydda sin riktiga e-postadress.

Alla e-postmeddelanden från arbetsgivare med ditt Indeed-e-postalias skickas fortfarande direkt till inkorgen för din e-post.

Så här genereras ditt e-postalias:

Vi genererar ditt alias genom att använda namnet som du anger i inställningarna för ditt e-postkonto.

Så här ändrar du ditt automatgenererade alias:

E-postalias kan inte anpassas, men om ditt alias skulle visa fel namn kan vi hjälpa dig att uppdatera det.

Följ först anvisningarna nedan för att kontrollera att du har angett rätt namn i dina e-postinställningar. Därefter kan du kontakta vårt supportteam och begära en uppdatering.

Så här redigerar du ditt namn i inställningarna för ditt e-postkonto:

För Gmail:

1. Logga in på ditt Gmail-konto
  2. Klicka på kugghjulsikonen längst upp till höger och klicka på Inställningar
  3. Klicka på fliken Konton längst upp på sidan
  4. Leta reda på avsnittet Skicka e-post som och klicka på redigera info till höger
  5. Ange korrekta uppgifter
  6. Klicka på Spara ändringar

För Yahoo Mail:

1. Logga in på ditt Yahoo Mail-konto
  2. Klicka på menyikonen Inställningar > Fler inställningar
  3. Klicka på Postlådor
  4. Välj kontot som du vill redigera
  5. Klicka under Ditt namn för att radera eller redigera ditt avsändarnamn
  6. Klicka på Spara.

För Outlook:

1. Logga in på ditt Outlook-konto
  2. Gå till Arkiv och välj Info
  3. Gå till Kontoinställningar > Kontoinställningar
  4. I dialogrutan Kontoinställningar väljer du e-postkontot som du vill redigera och väljer Ändra
  5. I textrutan Ditt namn anger du namnet som du vill visa på raden ”Från ” i dina e-postmeddelanden.