Det finns ett fel i min ansökning

När du skickar in en ansökning genom Indeed skickas den till arbetsgivaren. Det finns ingen funktion i Indeed som användaren kan använda för att dra tillbaka eller ändra ansökningar som har skickats in.

Fel i CV

Om du upptäcker att det finns ett fel i ditt Indeed CV kan du redigera det genom att logga in på ditt konto på https://my.indeed.com/resume.

Arbetsgivare som du redan har skickat en ansökning till meddelas inte om du ändrar ditt CV. Kontakta arbetsgivaren direkt för att tillhandahålla ett uppdaterat CV.

Fel i personligt brev/ansökning

Om det finns stavfel eller andra fel i ditt personliga brev eller dina ansökningsfrågor som du har skickat till arbetsgivaren, måste du skicka en ny ansökning med korrekt information till arbetsgivaren.

Ny ansökning/dra tillbaka ansökning

Om du vill uppdatera eller dra tillbaka din ansökning ska du kontakta arbetsgivaren direkt.

Ansökningar via tredje part

Med vissa platsannonser på Indeed kan användaren inte ansöka direkt via Indeed, utan det sker istället via en tredje parts webbplats. För sådana jobb ska du kontakta arbetsgivaren direkt för att ta reda på hur du drar tillbaka eller redigerar din ansökning, eller hur du skickar in en ny ansökning.

Om du stöter på ett problem med din ansökning som inte tas upp ovan kan du kontakta supportavdelningen.