Det finns ett fel i min ansökan

När du skickar in en ansökan genom Indeed skickas den till arbetsgivaren. Det finns ingen funktion i Indeed som gör det möjligt för användaren att dra tillbaka eller ändra ansökningar som har skickats in.

Hur rättar jag till fel som jag har hittat i min ansökan innan jag skickar in den?

I de flesta fall är det inte möjligt att dra tillbaka din ansökan efter att du har skickat in den. Så det är viktigt att du granskar din ansökan och rättar alla eventuella fel innan du skickar in den till arbetsgivaren. Klicka på redigeringsknappen i det översta högra hörnet i din ansökan för att uppdatera informationen. Om du gör och sparar ändringar men fortfarande kan se fel när du granskar dem ska du kontakta support. Vi kan hjälpa dig att felsöka problem innan du skickar in din ansökan.

Vad gör jag om jag ser felaktig information i bekräftelsen av min ansökan?

Vi dubbelkollar gärna din ansökan i vårt system. Kontakta support och ge följande information: detaljer om vad du ser i bekräftelsen, hur det skiljer sig från vad du borde se och skärmbilder som hjälper oss att hitta din ansökan.

Fel i CV

Om du upptäcker att det finns ett fel i ditt CV som är sparat på Indeed kan du redigera det genom att logga in på ditt konto på https://my.indeed.com/resume.

Arbetsgivare som du har skickat in en ansökan till kommer inte att se de ändringar du har gjort efter att ansökan är inskickad. Kontakta arbetsgivaren direkt för att tillhandahålla ett uppdaterat CV.

Fel i personligt brev/ansökan

Om det finns stavfel eller andra fel i ditt personliga brev eller dina ansökningsfrågor som du har skickat till en arbetsgivare ska du kontakta arbetsgivaren direkt och tillhandahålla den korrekta informationen.

Ny ansökan/dra tillbaka ansökan

För närvarande är det inte möjligt att redigera eller dra tillbaka din ansökan eller ansöka till samma jobb igen på Indeed. Kontakta arbetsgivaren direkt om du vill uppdatera eller dra tillbaka din ansökan. Indeed lägger inte upp kontaktuppgifter till arbetsgivare på vår webbplats, men du kan hitta denna information med hjälp av en sökmotor som Google.

Ansökningar via tredje part

Vissa platsannonser på Indeed gör det inte möjligt för användare att ansöka direkt via Indeed. Istället omdirigeras du till arbetsgivarens webbplats och får ansöka där. För sådana jobb ska du kontakta arbetsgivaren direkt för att ta reda på hur du drar tillbaka eller redigerar din ansökan, eller hur du skickar in en ny ansökan.