Jag kan inte logga in på mitt konto

Om du glömt ditt lösenord, vänligen klicka på Logga in länken i det övre högra hörnet på Indeed.

Klicka på Glömt ditt lösnord? under inloggningsrutan. Ange sedan din e-postadress och klicka på Skicka. Om din e-postadress är knuten till ett konto kommer du att ta emot ett e-postmeddelande med en länk som låter dig återställa ditt lösenord. Kolla din mapp för spam/skräppost om du inte ser meddelandet i din inkorg.

Klicka på länken så fort du fått den - länken fungerar i 24 timmar.

Om du fortfarande har problem med att logga in kan det vara så att du försöker logga in på en annan sida. När du klickar på ett jobb på Indeed utan den orange “Ansök direkt” etiketten lämnar du vår sida för att gå dit jobbet ursprungligen annonserades.