Jag har glömt mitt lösenord

Om du vill återställa ditt lösenord, vänligen klicka på Logga in länken i det övre högra hörnet på Indeed.

Klicka på Glömt ditt lösnord? under inloggningsrutan. Ange sedan din e-postadress och klicka på Skicka. Om din e-postadress är knuten till ett konto kommer du att ta emot ett e-postmeddelande med en länk som låter dig återställa ditt lösenord. Kolla din mapp för spam/skräppost om du inte ser meddelandet i din inkorg.

Klicka på länken så fort du fått den - länken fungerar i 24 timmar.