Göra ett CV offentligt / privat

Om du vill ändra synligheten på ditt CV, logga in på ditt konto här.

Till höger om ditt CV kan du se alternativ för att göra ditt CV offentligt eller privat. Här kan du också välja att ta bort ditt CV.

Offentliga CV:n är synliga för alla. Ditt telefonnummer och din e-postadress är dock endast synligt för arbetsgivare vars jobb du ansöker till. Din adress och ditt postnummer är synligt endast för dig. Ett CV markerat som privat syns inte, men du kan fortfarande använda det till att ansöka till jobb genom Indeed som har den orange “Ansök”-knappen.