Spara mitt CV

Dina ändringar sparas så fort du klickar på knappen Spara för sektionen du redigerat eller då du klickat på knappen Lägg till om sektionen du redigerar är en ny sektion. Vi inser att detta inte är uppenbart för alla användare, och vi arbetar på att förbättra gränssnittet för att tydligare visa när dina ändringar sparats.

Powered by Zendesk