Lägg upp / ladda upp ett CV

Du måste ha ett konto på Indeed för att kunna lägga upp ett CV. Du kan skapa ett konto genom att klicka på länken Logga in uppe i högra hörnet på vilken sida som helst på Indeed. Klicka på Skapa ett konto gratis för att registrera ditt konto.

När du har registrerat ett konto, klicka på länken Lägg upp ditt CV (uppe till höger). Alternativt kan du klicka på pilen bredvid din e-postadress och sedan på CV-länken. Från den här sidan kan du sedan skapa ett CV från början eller ladda upp en fil.