Redigera, uppdatera eller ersätta ett CV

Om du vill redigera, uppdatera eller ersätta ditt CV, logga in på ditt konto här.
Klicka på Redigera eller Lägg till bredvid respektive sektion du vill ändra. Om du vill ta bort en sektion, klicka på krysset x bredvid respektive sektion. Lägg till din arbetslivserfarenhet, utbildning, kunskaper och annan information genom att klicka på länkarna bredvid respektive sektion.

När du är klar med dina ändringar, kom ihåg att klicka på Spara på den sektion du redigerat. Klicka på Lägg till för att spara sektionen om sektionen du redigerar är en ny sektion du vill lägga till.

För att ta bort och/eller ersätta ditt CV, klicka på Ta bort ditt CV under knappen Visa CV högst upp till höger. Efter att du tagit bort ditt Indeed-CV kan du ladda upp ett nytt CV eller skapa ett nytt CV från början genom att klicka på skapa ett blankt CV.