Kom igång med din sökning

Att använda Indeed är precis som att använda en vanlig sökmotor, såsom Google. Du kan snabbt söka på Indeeds hemsida på följande sätt:

Steg 1. Skriv in ord i sökrutan “vad” som beskriver det jobb du letar efter, såsom jobbtitel, kvalifikation eller företagsnamn.

Steg 2. Skriv in orten, länet, eller postnumret där du vill hitta jobb i sökruntan "var".

Steg 3. Klicka på knappen "Sök jobb" eller tryck på "Enter" på ditt tangentbord.

De jobb som visas är jobb som matchar dina nyckelord och som finns inom en radie av 25 km från den plats du angett i din sökning. Om du anger två eller fler sökord kommer sökningen endast att visa jobb som innehåller samtliga ord du sökt på.

Du kan förbättra dina resultat genom att följa våra söktips eller genom att avgränsa din sökning med hjälp av sidan för avancerad jobbsökning.