Bekräfta jobbevakningar

Efter att du skapat en jobbevakning skickar vi ett bekräftelsemeddelande. Kolla i dina bulk/spam/skräp/borttaget mappar om du inte ser bekräftelsemeddelandet i din inkorg.

Varje bekräftelsemeddelande för jobbevakning innehåller en länk med följande text: Klicka här för att aktivera din jobbevakning. Klicka på den länken för att bekräfta din jobbbevakning.

Vänligen lägg till alert@indeed.com i din kontaktlista.

Du kan räkna med att börja ta emot jobbevakningar inom 24 timmar.