Avbryta jobbevakningar

Varje bevakningmeddelande innehåller länken Avbryt i slutet på meddelandet. Klicka på länken för att avbryta bevakningen. Om du har flera bevakningar måste du avbryta varje bevakning var för sig.

Om du har ett Indeed-konto kan du också använda bevakningssidan för att avbryta jobbevakningar.

Powered by Zendesk