Skapa en jobbevakning

Om du vill få notiser via e-post om nya jobb som matchar dina sökkriterier kan du skapa en jobbevakning. Vi kommer då att skicka e-post dagligen med nya resultat som matchar dina sökkriterier.

För att skapa en jobbevakning, besök http://www.indeed.com och gör en sökning.

När du gjort din sökning, klicka på Ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post längst upp till höger på sökresultatssidan. Ange din e-postadress och klicka på Aktivera. Vi kommer sedan att skicka ett bekräftelsemeddelande. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att aktivera din bevakning.

När din bevakning är aktiverad, kommer vi att skicka ditt första bevakningsmail inom 24 timmar.

Om du har ett konto på Indeed kan du hantera dina jobbevakningar via ditt konto.