Ta bort mitt konto

Du kan ta bort ditt konto genom att logga in på ditt konto och sedan navigera till följande sida: http://www.indeed.com/my/account

När du loggat in kommer du först behöva klicka på länken Ta bort mitt konto. Du kommer då att bli tillfrågad med ett bekräftelsefönster. Om du är säker på att du vill fortsätta klickar du på OK. Vänligen observera att du inte kan ångra en borttagning av ditt konto.

Om alternativet att ta bort kontot inte finns tillgängligt måste du lämna in en begäran till vår kundsupport för ytterligare hjälp.

Vänligen observera att istället för att ta bort ditt konto kan du pausa eller ta bort dina jobbevakningar. Om du har ett Indeed-CV kan du ändra sekretessinställningarna till privat så att din information inte finns sökbar på Indeed. Du kan fortfarande använda ditt CV för att ansöka till jobb. För dessa alternativ loggar du in på ditt konto i övre högra hörnet.