Stäng mitt konto

Du kan stänga ditt konto genom att navigera till följande sida och logga in: http://se.indeed.com/my/account

När du är inloggad och navigerat till sidan “Konto” måste du först klicka på länken “Stäng mitt konto”. Du kommer då att bli tillfrågad med ett bekräftelsefönster. Om du är säker på att du vill fortsätta klickar du på “OK”. Vänligen observera att du inte kan ångra en nedstängning av ditt konto. Om du vill använda Indeed igen i framtiden kan du skapa ett nytt konto genom att använda samma e-postadress, eller en ny, men du kommer inte få någon tillgång till din tidigare data. Om alternativet att stänga ditt konto inte är tillgängligt behöver du kontakta vår Användarsupport för vidare assistans.

Vänligen notera att du, istället för att stänga ditt konto, har möjligheten att pausa dina jobbevakningar. Logga in på ditt Indeed-konto för detta alternativ, navigera sedan till sidan “Mina prenumerationer”.



Powered by Zendesk