Avgränsa din sökning

Om din sökning resulterar i ett stort antal jobb finns ett antal åtgärder du kan vidta:

Undersök länkarna i den vänstra kolumnen på sökresultatssidan för att avgränsa din sökning. Klicka på de länkar som stämmer överens med vad du letar efter för att begränsa din sökning till en undergrupp.

Försök alternativt att lägga till fler ord i sökrutan "vad" och sök igen. Glöm inte heller att använda sökrutan "var" - att endast ange ditt postnummer här fungerar bra.

Ett annat bra tips är att exkludera jobb som innehåller vissa nyckelord. Skriv ordet NOT före de ord som du inte vill ha. Exempel: lärare NOT speciallärare.