Redigera jobbevakningar

Om du inte har ett konto på Indeed

Klicka på länken Redigera längst ned i bevakningsmeddelandet. Redigera nyckelorden i sökrutan “vad” och/eller i sökrutan “var”. När du är klar med din ändring, klicka på knappen Spara ändringarna

Du kan skapa ett konto på Indeed för att få full kontroll och överblick över dina jobbevakningar. Genom ett Indeed-konto kan du skapa, avbryta och redigera jobbevakningar på ett och samma ställe. Med ett konto kan du också tillfälligt pausa jobbevakningar. Du kan skapa ett konto genom att klicka på Logga in länken i det övre högra hörnet på Indeed. Klicka på Skapa ett konto gratis för att registrera ditt konto.

En annan fördel med ett konto på Indeed är att när du bekräftat din e-postadress behöver du inte bekräfta några jobbevakningar för kontot.

Om du har ett konto på Indeed

Använd den här sidan för att hantera dina jobbevakningar. Klicka på länken redigera bredvid respektive bevakning du vill ändra på. Var noga med att klicka på knappen Spara ändringarna när du är klar.