Ändra min e-postadress

Du kan ändra din e-postadress under konto-fliken.

Logga in på ditt konto och klicka sedan på länken ändra e-postadress. När du har ändrat din e-postadress skickar vi ett bekräftelsemeddelande till den nya adressen du angav. Var noga med att kolla din mapp för spam/skräppost om du inte ser meddelandet i din inkorg.

Glöm inte att klicka på bekräftelselänken i e-postmeddelandet för att genomföra förändringen. Vi kommer sedan att skicka jobbevakningar du skapat till din nya e-postadress.