Anulare alerte loc de muncă

Fiecare email cu alertă loc de muncă include un link Anulati la sfârșitul emailului. Apăsați link-ul pentru a anula alerta. Dacă aveți configurate mai multe alerte, le puteți anula individual.

Dacă aveți un cont Indeed, puteți de asemenea utiliza pagina alertelor din contul dvs. pentru a anula alertele.

Susținut de Zendesk