Ștergerea contului meu

Dumneavoastră vă puteţi şterge contul conectându-vă şi navigând către următoarea pagină: http://ro.indeed.com/my/account

După de v-aţi conectat, trebuie mai întâi să faceţi clic pe linkul ștergeți contul meu. Vi se va cere apoi să confirmați într-o fereastră de confirmare. Dacă sunteți sigur că doriți să continuaț, atunci vă rugăm să faceți clic pe OK. Vă rugăm să țineți seama că este vorba de o acțiune ireversibilă și că nu poate fi revocată.

Dacă opţiunea de ştergere a contului dumneavoastră nu este disponibilă, este nevoie să trimiteţi o cerere către echipa noastră de Asistenţă Clienţi pentru a vă ajuta în continuare.

Vă rugăm să ţineţi seama de faptul că, în loc de a şterge contul, aveţi de asemenea opţiunea de a da pauză alertelor. Dacă aveți un CV pe Indeed, puteți să-l setați să fie confidențial, astfel încât informațiile nu vor putea fi căutate pe Indeed. Dumneavoastră veți putea în continuare să folosiți acest CV pentru a candida la slujbe. Pentru aceste opțiuni, accesați contul dumneavoastră din colțul dreapta sus.



Susținut de Zendesk