Zamknięcie konta

Aby zamknąć konto, zaloguj się na stronie: http://pl.indeed.com/my/account i kliknij Zamknij konto.

Po kliknięciu pokaże się okno potwierdzenia. Jeżeli jesteś pewny/a zamknięcia konta, kliknij OK. Chcielibyśmy podkreślić, iż zmiany te są nieodwracalne.

Jeżeli opcja zamknięcia konta nie jest widoczna, skontaktuj się z nami, abyśmy mogli Ci pomóc.

Chcielibyśmy podkreślić, że zamiast zamknięcia konta, masz możliwość wstrzymania powiadomień Job Alert. Jeżeli masz CV na stronie Indeed, możesz zmienić jego widoczność jako “prywatne” - dzięki temu Twoje dane nie będą widoczne w wynikach wyszukiwania na stronie Indeed, a Ty w dalszym ciągu będziesz mógł/a aplikować na wybrane przez Ciebie oferty pracy. Aby zobaczyć te opcje, zaloguj się na stronie Indeed (w prawym górnym rogu).

Oparte na technologii Zendesk