Falske e-poster

Falske e-postmeldinger kalt "phishing" blir stadig mer vanlig.

Disse e-postene peker mot ugyldige hyperkoblinger som avdekkes når du holder musepekeren over dem. Disse lenkene kan inneholde skadelig programvare som kan skade datamaskinen din. Andre falske e-poster kan be om finansiell informasjon fra deg.

Ved å bruke selskapets varemerker, farger, logoer, e-postsystemer og juridiske ansvarsfraskrivelser kan disse "phishing"-epostene se veldig ekte ut. Enkeltpersoner har brukt disse teknikkene for å lure Indeed-brukere. Du kan vanligvis oppdage disse e-postene fordi de kan si at de "behandler" din Indeed-konto for en tredjepart, for eksempel Amazon eller PayPal. De kan be om finansiell informasjon eller bankkontoinformasjon.

Dette er ikke Indeed-kommunikasjon. Skulle du motta noen av disse e-postene, ikke klikk på lenkene.

I stedet, slett e-posten. Hvis du allerede har klikket på en lenke, bør du umiddelbart kjøre et virussøk.

Vær oppmerksom på at Indeed ikke ber om personlige opplysninger, finansiell informasjon, kontonummer, bankkontonummer på en uønsket måte gjennom en e-postforespørsel. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Indeed.