Det er en feil i søknaden min

Når du sender inn en søknad gjennom Indeed, sendes den til arbeidsgiveren. Indeed har ikke en funksjon som gjør det mulig for brukere å trekke tilbake eller endre søknader som har blitt sendt inn.

CV-feil

Hvis du oppdager at det er en feil i Indeed CV-en din, kan du redigere den ved å logge inn på kontoen din på https://my.indeed.com/resume.

Arbeidsgivere du har søkt hos, mottar ikke oppdateringer hvis du endrer CV-en. Kontakt arbeidsgiveren direkte for å gi vedkommende din oppdaterte CV.

Søknadsbrev-/søknadsfeil

Hvis det er en skrivefeil eller feil i søknadsbrevet eller søknadsspørsmålene du sendte inn til arbeidsgiveren, må du sende inn en ny søknad med den korrekte informasjonen til arbeidsgiveren.

Søke på nytt / trekke tilbake

Hvis du vil oppdatere eller trekke tilbake søknaden din, må du kontakte arbeidsgiveren direkte.

Tredjepartssøknader

For noen jobbannonser på Indeed kan ikke brukere søke direkte gjennom Indeed, fordi de er plassert på tredjepartsnettsteder.  For disse jobbene må du kontakte arbeidsgiveren direkte for å finne ut hvordan du trekker tilbake, redigerer eller sender inn søknaden på nytt.

Hvis det oppstår et problem med søknaden din som ikke er dekket ovenfor, må du kontakte brukerstøtte.