Det er en feil i søknaden min

Når du sender inn en søknad gjennom Indeed, sendes den til arbeidsgiveren. Indeed har ingen funksjon som gjør det mulig for brukere å trekke tilbake eller endre innsendte søknader.

Hvordan retter jeg feil jeg ser i søknaden min før jeg sender den inn?

I de fleste tilfeller er det ikke mulig å trekke tilbake søknaden etter at den har blitt sendt inn. Det er derfor viktig å gå gjennom søknaden og rette opp feil før den sendes inn til arbeidsgiveren. Klikk på redigeringsknappen i øvre høyre hjørne i søknaden for å oppdatere opplysningene dine. Hvis du utfører og lagrer endringer, men fortsatt ser feil under gjennomgangen, må du kontakte brukerstøtte. Vi kan hjelpe deg med feilsøkingen av problemer før du sender inn søknaden.

Hva om jeg ser feil informasjon i søknadsbekreftelsen?

Vi dobbeltsjekker gjerne søknaden din i systemet vårt. Kontakt brukerstøtte med følgende opplysninger: Informasjon om hva du ser i bekreftelsen, hvordan dette skiller seg fra det du egentlig skal kunne se, og skjermbilder som hjelper oss med å finne søknaden din.

CV-feil

Hvis du oppdager at det er en feil i CV-en du har lagret på Indeed, kan du redigere den ved å logge deg inn på kontoen din på https://my.indeed.com/resume.

Arbeidsgivere du har sendt inn søknader til, vil ikke kunne se endringene du utfører i CV-en etter at du har sendt inn søknadene. Kontakt arbeidsgiveren direkte for å gi vedkommende din oppdaterte CV.

Søknadsbrev-/søknadsfeil

Hvis det er en skrivefeil eller feil i søknadsbrevet eller søknadsspørsmålene du sendte inn til arbeidsgiveren, kan du kontakte arbeidsgiveren direkte med riktig informasjon.

Søke på nytt / trekke tilbake

Det er for øyeblikket ikke mulig å redigere eller trekke tilbake søknader, eller søke på nytt på en jobb på Indeed. Kontakt arbeidsgiveren direkte for å oppdatere søknaden. Indeed publiserer ikke arbeidsgivernes kontaktopplysninger på nettstedet vårt, men det kan hende du finner slik informasjon ved å bruke søkemotorer, som Google.

Tredjepartssøknader

Enkelte stillingsannonser på Indeed tillater ikke brukere å søke direkte gjennom Indeed – i stedet ledes du videre til arbeidsgiverens nettsted for å søke. Du må kontakte arbeidsgiveren direkte for å finne ut hvordan du trekker tilbake, redigerer eller sender inn søknaden på nytt for disse jobbene.