Jeg klarer ikke logge meg på kontoen min

Hvis du har glemt passordet ditt, kan du klikke på logg på-linken i øvre høyre hjørne på alle Indeed-sider:

Klikk på Glemt passordet? nederst i påloggingsfeltet. Deretter skriver du inn e-postadressen din og klikker på send inn. Hvis e-postadressen er tilknyttet en konto, vil du motta en e-post med kobling for tilbakestilling av passordet. Sjekk søppelposten hvis du ikke ser e-posten i innboksen din.

Klikk på koblingen så snart du mottar den - den er gyldig i 24 timer.

Hvis du fortsatt har problemer med å logge inn, prøver du kanskje å logge inn på en annen side. Når du klikker på en stillingsannonse på Indeed uten den oransje "Søk på denne jobben med Indeed"-etiketten, forlater du nettstedet vårt og går dit jobben opprinnelig ble oppført.