Jeg har glemt passordet

Hvis du vil tilbakestille passordet ditt, kan du gå til siden Logg på:

Klikk på Glemt passordet? nederst i påloggingsfeltet. Deretter skriver du inn e-postadressen din og klikker på Send inn. Hvis e-postadressen er tilknyttet en konto, vil du motta en e-post med kobling for tilbakestilling av passordet. Sjekk søppelposten hvis du ikke ser e-posten i innboksen din.

Klikk på koblingen så snart du mottar den - den er gyldig i 24 timer.