Legge ut en CV

Du må ha en Indeed-konto for å legge ut en CV. Du kan opprette en konto ved å klikke på koblingen logg på øverst i høyre hjørne på enhver Indeed-side. Klikk på Opprett en konto for å registrere kontoen din.

Når du har registrert kontoen din klikker du på koblingen CV (øverst til høyre). Du kan også klikke på pilen ved siden av e-postadressen din (også øverst til høyre) og deretter på koblingen CV. Du kan opprette en CV fra denne siden.