Redigere, oppdatere eller erstatte min CV

Hvis du ønsker å redigere, oppdatere eller erstatte din CV, kan du logge inn på din Indeed konto her. Klikk på Rediger eller Legg til ved siden av hvilken som helst seksjon som du ønsker å endre. Hvis du ønsker å slette et element eller en seksjon, kan du klikke på x, som befinner seg ved siden av seksjonen du ønsker å slette. Legg til din erfaring, utdanning, ferdigheter, eller annen relevant informasjon og linker ved å klikke på en av Legg til linkene.

Når du er ferdig med å gjøre endringer, må du huske å klikke Lagre eller Legg til på de seksjonene du har endret.

For å fjerne og / eller erstatte din CV, klikk på “fjern CV-en din” som befinner seg under “Vis CV” knappen (øverst til høyre). Etter at du har fjernet din Indeed-CV, kan du laste opp et annet eller lage en helt ny CV ved å klikke på opprett en tom CV.