Fjerne kontoen min

Du kan fjerne kontoen din ved å logge inn og gå til følgende side: http://www.indeed.com/my/account

Når du har logget inn må du først klikke på koblingen Fjern min konto. Et bekreftelsesvindu vil da dukke opp. Hvis du er sikker på at du ønsker å fortsette, kan du klikke på OK. Vær oppmerksom på at denne handlingen er endelig og kan ikke gjøres om på et senere tidspunkt.

Hvis valget å fjerne kontoen din er utilgjengelig, må du sende en forespørsel til vår kundeservice for å få hjelp.

Vær oppmerksom på at i stedet for å fjerne kontoen din, har du muligheten til å pause varslene dine. Hvis du har en CV på Indeed kan du sette den til privat, slik at informasjonen din ikke er søkbar på Indeed. Du kan fortsatt bruke din CV til å søke på stillinger. For disse alternativene, kan du logge inn på din konto øverst i høyre hjørne.