Endre jobbvarsler

Hvis du ikke har en Indeed-konto

Klikk på koblingen Rediger nederst i varsele-posten. Endre søkeordene i feltet Hva og/eller sted i feltet Hvor. Når du er ferdig klikker du på Lagre endringer.

Det er lurt å opprette en Indeed-konto slik at du enkelt kan legge til, slette og endre varsler på ett og samme sted. Med en Indeed-konto kan du også stanse varsler midlertidig. Du kan opprette en konto her.

Enda en fordel med å ha en Indeed-konto: når du har bekreftet e-postadressen for kontoen trenger du ikke å bekrefte varsler som opprettes på denne kontoen.

Hvis du har en Indeed-konto

Bruk denne siden til å administrere varlsene dine. Klikk på koblingen rediger ved siden av varslet du vil endre. Husk å klikke Lagre endringer når du er ferdig.