Bruikbaarheid

Indeed streeft ernaar het leven van mensen te verrijken via ons digitale aanbod. We doen ons best ervaringen te ontwerpen en te ontwikkelen die effectief, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken zijn. Laat het ons weten als je problemen hebt met het gebruik van onderdelen van onze website.

Als je contact wilt opnemen met ons supportteam, beschrijf dan de bruikbaarheidsproblemen die je bent tegengekomen in detail, zodat we zo goed mogelijk kunnen begrijpen hoe we deze kunnen reproduceren. Vermeld ook je hulptechnologie, indien van toepassing, evenals de versie. Voorbeelden zijn het gebruik van een vergrootglas, screenreader, spraakbesturing of spraakherkenningssoftware of de modus Hoog contrast in Windows. We stellen het ook op prijs als je je browser, besturingssysteem en de paginanaam of het websiteadres vermeldt.

Indeed ondersteunt de volgende combinaties van browser en hulptechnologie:

• Voor Windows: JAWS met Chrome, NVDA met Chrome
  • Voor Mac: VoiceOver met Safari, VoiceOver met Chrome
  • Voor iOS: VoiceOver met Safari
  • Voor Android: Talkback met Chrome

Ga voor meer informatie naar onze pagina Toegankelijkheid bij Indeed