Hoe archiveer ik berichten in mijn Indeed-account?

Als je een bericht wilt archiveren, ga je als volgt te werk:

1. Log in bij je Indeed-account.
  2. Ga naar je berichten.
  3. Selecteer het bericht dat je wilt archiveren.
  4. Klik in de rechterbovenhoek boven de volledige berichttekst op .
  5. Selecteer Archiveren.

Het bericht wordt verplaatst naar het gedeelte Archief in je inbox.

Als je een bericht wilt terugzetten, ga je als volgt te werk:

1. Klik op het pijltje voor het keuzemenu, rechts naast Inbox.
  2. Selecteer Archief.
  3. Selecteer het bericht dat je wilt terugzetten.
  4. Klik in de rechterbovenhoek boven de volledige berichttekst op .
  5. Selecteer Terugzetten
    .

Het bericht wordt in het gedeelte Inbox van je berichten geplaatst.