Waarom staat er een e-mailadres van Indeed op mijn cv?

Waarom wij een e-mailalias verstrekken:

Bij Indeed nemen wij maatregelen om de privacy van onze werkzoekenden te beschermen. Voor communicatie via e-mail met werkgevers geven we alle werkzoekenden een automatisch gegenereerd e-mailadres van Indeed om je echte e-mailadres te verbergen.

Alle e-mailcommunicatie van werkgevers met jouw e-mailadres van Indeed wordt nog steeds rechtstreeks naar je inbox gestuurd.

Hoe je e-mailalias wordt gegenereerd:

We genereren je alias op basis van het e-mailadres dat je op onze website gebruikt en indien mogelijk de naam die je e-mailprovider standaard met jouw e-mailadres deelt.

Je automatisch gegenereerde alias wijzigen:

E-mailaliassen kunnen niet worden gepersonaliseerd, maar als de verkeerde naam erbij staat, kun je deze aanpassen.

Volg eerst de onderstaande stappen om te zorgen dat je naam correct wordt vermeld in je e-mailinstellingen. Vervolgens kun je contact opnemen met ons supportteam met een verzoek om je naam aan te passen.

Je naam aanpassen in de instellingen van je e-mailaccount:

Voor Gmail:

1. Log in op je Gmail-account
  2. Klik rechtsboven op het tandwielpictogram en klik op Instellingen
  3. Klik op het tabblad Accounts en import bovenaan de pagina
  4. Ga naar het gedeelte Mail verzenden als en klik op gegevens bewerken aan de rechterkant
  5. Vul je juiste gegevens in
  6. Klik op Wijzigingen opslaan

Voor Yahoo Mail:

1. Log in op je Yahoo Mail-account
  2. Klik op het menupictogram Instellingen > Meer instellingen
  3. Klik op Postvakken
  4. Selecteer het account dat je wilt bewerken
  5. Klik onder Jouw naam om je afzendernaam te verwijderen of te bewerken
  6. Klik op Opslaan.

Voor Outlook/Hotmail:

1. Open Outlook/Hotmail op je computer
  2. Klik op het menu in de rechterhoek van het scherm
  3. Klik op Account
  4. Maak een screenshot van de naam en het e-mailadres
  5. Neem contact op met ons supportteam en stuur de screenshot en de juiste naam die je wilt gebruiken.