Overzicht van Mijn vacatures

Wat is Mijn vacatures?

Met Mijn vacatures kun je vacatures opslaan die je interessant vindt en ze blijven volgen terwijl je het sollicitatieproces doorloopt. Je kunt de status van een vacature handmatig bijwerken met deze functie. Afhankelijk van de vacature waar je op hebt gesolliciteerd, kun je ook meldingen ontvangen dat een sollicitatie in behandeling is genomen door een werkgever.

Hoe krijg ik toegang tot Mijn vacatures?

Als je Mijn vacatures wilt openen, ga je naar de pagina Mijn vacatures of klik je rechtsboven op je e-mailadres en selecteer je in het keuzemenu de optie Mijn vacatures. Je moet ingelogd zijn op je Indeed-account om deze pagina te bekijken.

Zie je geen vacatures waar je op hebt gesolliciteerd in de lijst Mijn vacatures?

We kunnen vacatures waarop je via de site van een werkgever solliciteert niet volgen. Hierdoor worden deze sollicitaties niet opgenomen in Mijn vacatures van je Indeed-account. We raden je aan om zelf bij te houden op welke functies je extern gesolliciteerd hebt.

Functies Mijn vacatures

Opgeslagen vacatures

Op de zoekpagina voor vacatures kun je een vacature opslaan om er later op te solliciteren. Klik hiervoor op het hartje of op de drie verticale stippen in de vacature. Als je op het hartje klikt, wordt de vacature automatisch verplaatst naar de map Opgeslagen vacatures. Als je rechtsboven in de vacature op de drie verticale stippen klikt, krijg je een dropdownmenu te zien met de optie Vacature opslaan. Wanneer je ingelogd bent, zie je hier alle vacatures die je via de mobiele app of je computer hebt opgeslagen.

Als je een vacature uit de map Opgeslagen vacatures wilt verwijderen, klik je op de X rechts van de vacature. De vacature wordt dan van de pagina 'Mijn vacatures' verwijderd.

Mijn sollicitaties

Vacatures met de optie Nu solliciteren of Solliciteer met je Indeed-cv worden automatisch aan dit gedeelte toegevoegd als je bent ingelogd op je account. Als je solliciteert op een vacature die al in de map Opgeslagen vacatures staat, moet je deze handmatig naar de map Gesolliciteerd verplaatsen. Klik hiervoor op de knop Bijwerken rechts van de vacature en selecteer Ik heb gesolliciteerd. Als een vacature aan de map Gesolliciteerd is toegevoegd, kun je met dezelfde knop (Bijwerken) de status van je sollicitatie bijwerken.

Hoewel vacatures waar je op hebt gesolliciteerd niet helemaal van je pagina Mijn vacatures verwijderd kunnen worden, heb je wel de optie ze te archiveren door op de drie verticale stippen aan de rechterkant van de vacature te klikken. Door Archiveren te kiezen, wordt de vacature uit de map Gesolliciteerd verwijderd en naar de map Gearchiveerd verplaatst.

Sollicitatiegesprekken

Je ziet hier je geplande sollicitatiegesprek. Op deze pagina kun je je sollicitatiegesprek beheren en starten. Gesprekken die niet via Indeed Sollicitatiegesprek verlopen, worden op dit moment niet in dit gedeelte weergegeven.

Gearchiveerde vacatures

Je kunt vacatures waarop je hebt gesolliciteerd naar dit tabblad verplaatsen als je ze niet meer wilt volgen. Als je een vacature wilt terugzetten naar de map Gesolliciteerd, klik je op de drie verticale stippen rechts van de vacature en vervolgens op Uit het archief halen.