Hoe verander ik de zichtbaarheidsinstellingen van mijn Indeed-cv?

De zichtbaarheid van je cv veranderen naar Openbaar of Privé

Volg deze stappen om de zichtbaarheid van je Indeed-cv te veranderen:

1. Log in op je account en ga naar je Indeed-cv.
  2. Klik op het potloodje rechtsboven in het gedeelte Indeed-cv.
  3. Selecteer op de volgende pagina rechtsboven de drie stippen naast Openbaar of Privé en kies Privacy.
  4. Kies Openbaar of Privé en selecteer Opslaan.

Verklaring van de zichtbaarheidsinstellingen voor je cv

Openbaar

Je kunt alleen Indeed-cv's instellen op Openbaar. Persoonlijke cv's die je in je Indeed-profiel hebt opgeslagen, kun je niet instellen op Openbaar. Openbare cv's zijn zichtbaar voor werkgevers met een abonnement op Indeed-CV. Werkgevers ontvangen alleen je telefoonnummer en e-mailadres als je solliciteert op hun vacature. Maar als je je telefoonnummer en e-mailadres in je cv zelf zet, in plaats van in de daarvoor bestemde velden, kan iedereen ze zien. Je straatnaam en postcode zijn alleen zichtbaar voor jezelf.

Privé

Cv's die op Privé zijn ingesteld, zijn niet zichtbaar. Werkgevers zien je cv niet in de zoekresultaten. Je kunt met een cv dat is ingesteld op Privé wel gewoon solliciteren op vacatures die op Indeed worden gehost.