Mijn cv opslaan

Je wijzigingen worden opgeslagen zodra je op Opslaan klikt onderaan de sectie die je hebt bewerkt. We beseffen dat dit niet duidelijk is voor veel gebruikers, dus we werken aan het verbeteren van de interface om duidelijk te laten zien wanneer je wijzigingen worden opgeslagen.

Mogelijk gemaakt door Zendesk