Kan ik mijn cv voor specifieke werkgevers verbergen?

Op dit moment hebben we geen optie om je cv voor specifieke werkgevers te verbergen. We begrijpen de wens om je cv te verbergen voor bepaalde werkgevers en we zijn op zoek naar een goede oplossing voor dit probleem.

Als je de zichtbaarheid van je cv wilt veranderen, kan je hier inloggen.

Rechts van je cv zie je de opties om je cv openbaar of privé te maken.

Openbare cv’s zijn zichtbaar voor iedereen. Je telefoonnummer en e-mailadres zijn echter alleen zichtbaar voor werkgevers waarbij je solliciteert. Je straatnaam, huisnummer en postcode zijn alleen voor jezelf zichtbaar.

Privé cv’s zijn niet zichtbaar en werkgevers kunnen je cv niet vinden. Wanneer je cv als Privé ingesteld staat, zal deze niet in de zoekresultaten te zien zijn, maar je zult nog steeds in staat zijn om je cv te gebruiken om te solliciteren via de knop Solliciteer.