Een cv plaatsen of uploaden

Je hebt een account nodig bij Indeed om een cv te kunnen plaatsen. Je kan een account aanmaken door te klikken op de Inloggen link in de rechterbovenhoek van elke Indeed pagina. Klik op Maak een gratis account aan om je account te registreren.

Zodra je je account hebt aangemaakt, klik je op de cv link rechtsboven met Plaats je cv. Je kan ook op de pijl rechts naast je e-mailadres klikken en dan naar de cv link gaan. Vanaf deze pagina kan je een cv creëren vanuit het niets of een bestaand bestand uploaden.