E-mails met vacature-alerts annuleren

Als je een e-mail met een vacature-alert wilt annuleren, ga je als volgt te werk:

1. Open een e-mailalert die je hebt ontvangen van Indeed
  2. Scrol naar de onderkant van de e-mail
  3. Klik op de knop 'Afmelden'

Onderaan elke e-mail met een vacature-alert staat een link met de tekst Afmelden. Klik op de link om de alert te annuleren.

Als je meerdere alerts hebt ingesteld, moet je ze allemaal afzonderlijk annuleren. Als je één alert annuleert, worden niet al je e-mails met vacature-alerts geannuleerd.

Als je meerdere e-mails met vacature-alerts wilt annuleren, ga je als volgt te werk:

1. Ga naar de pagina Mijn inschrijvingen
  2. Bewerk, verwijder of pauzeer alerts die zijn ingesteld