Account verwijderen

Om je account te verwijderen, moet je eerst inloggen. Klik daarna rechtsboven en selecteer Account of navigeer naar http://www.indeed.nl/my/account.

Eenmaal ingelogd klik je op de Verwijder mijn Account link. Vervolgens wordt je gevraagd dit te bevestigen. Als je zeker weet dat je wilt doorgaan, klik dan op OK. Let op: dit is een onomkeerbare actie die dus niet ongedaan kan worden gemaakt.

Als de optie om je account te verwijderen niet beschikbaar is, stuur dan een bericht naar onze klantendienst om je hiermee verder te helpen.

Het is ook mogelijk om je account te behouden en alleen je meldingen te pauzeren of te verwijderen. Indien je je cv op Indeed hebt staan, kan je deze op privé zetten. Je cv is dan niet meer zichtbaar op het internet, maar je kan deze wel gebruiken om te solliciteren via Indeed. Log rechtsboven in om deze opties te zien.