Vacature-alerts aanpassen

Als je geen Indeed account hebt

Aan het einde van iedere vacature-alert vind je links om de alert aan te passen of stop te zetten. Als je klaar bent met het bewerken van je alerts, vergeet dan niet je wijzigingen op te slaan.

Je kan ook een Indeed account aanmaken, zodat je volledige controle hebt over het aanmaken, verwijderen of aanpassen van je alerts. Je kan een account aanmaken door op Inloggen te klikken, rechtsboven elke Indeed pagina en vervolgens op Maak een gratis account aan.

Nog een voordeel van een Indeed account: je hoeft je vacature-alerts niet meer individueel te verifiëren.

Als je wel een Indeed account hebt

Gebruik het tabblad Alerts in je account om je vacature-alerts te beheren. Klik op wijzigen achter de vacature-alert die je wilt aanpassen. Vergeet niet op de knop Veranderingen opslaan te klikken wanneer je klaar bent.