CV alleen op Indeed

Op dit moment hebben we niet de optie om je cv exclusief op Indeed vindbaar te maken en niet op externe zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Openbare cv’s zijn zichtbaar voor iedereen. Je telefoonnummer en e-mailadres zijn echter alleen zichtbaar voor werkgevers waarbij je solliciteert. Je straatnaam, huisnummer en postcode zijn alleen voor jezelf zichtbaar.

Privé cv’s zijn niet zichtbaar en werkgevers kunnen je niet vinden. Wanneer je cv als Privé ingesteld staat, zal deze niet in de zoekresultaten te zien zijn, maar je zal je cv nog steeds kunnen gebruiken om te solliciteren via de knop Solliciteer.

Als je de zichtbaarheid van je cv wil veranderen, kan je hier inloggen. Rechts van je cv zie je de opties om je cv openbaar of privé te maken. Hier vind je ook de optie om je cv te verwijderen.