סגירת החשבון שלי

כדי לסגור את החשבון, יש להתחבר אליו ולהיכנס לקישור הבא: http://il.indeed.com/my/account

לאחר שהתחברת, יש ללחוץ על הקישור "סגירת החשבון שלי". לאחר מכן יופיע חלון אישור. אם אכן ברצונך להמשיך, יש ללחוץ על "אישור". לתשומת לבך: פעולה זו בלתי הפיכה ולא ניתן לבטלה. אם ברצונך להשתמש ב-Indeed בעתיד, ניתן יהיה ליצור חשבון חדש באמצעות אותה כתובת אימייל, או כל כתובת אימייל אחרת, אך לא תהיה לך גישה לנתונים המקוריים שלך.

אם האפשרות לסגור את החשבון אינה זמינה, יש לשלוח בקשה למחלקת שירות הלקוחות שלנו לקבלת סיוע.

לתשומת לבך: במקום לסגור את החשבון, ניתן גם להקפיא את ההתראות שלך

מופעל על ידי Zendesk