Työpaikan ilmiantaminen

Työpaikan ilmiantaminen on ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat ilmiantaa suoraan työpaikkoja, jotka voivat rikkoa Indeedin palveluehtoja tai työpaikkojen julkaisemista koskevia yleisiä käytäntöjä. Ominaisuus on suunniteltu erityisesti sellaisten työpaikkojen ilmiantamiseen, jotka voivat olla vilpillisiä, epäaitoja tai roskapostia tai jotka sisältävät epätarkkoja tietoja.

Ilmiannettavia työpaikkoja:

• Loukkaava tai syrjivä: Työpaikat, jotka syrjivät ihmisiä sukupuolen, iän, etnisen alkuperän, uskonnon, vamman tai rajoitteen tai jonkin muun ominaisuuden perusteella, voidaan ilmiantaa. Voit lisäksi ilmiantaa työpaikkoja, joihin liittyvien ilmoitusten sisältö on sopimatonta tai asiatonta.
  • Epäaito: Jokin viittaa siihen, että työpaikkaa ei ole oikeasti olemassa. Tähän luokitellaan myös huijaukset, joissa jokin taho tekeytyy olemassa olevaksi yritykseksi.
  • Epätarkka: Työpaikan tiedot, kuten työnimike, työnkuva, palkka tai sijainti, ovat epätarkkoja. Tämäntyyppiset ilmoitukset eivät yleensä riko laatunormejamme, mutta sisältävät tietoja, jotka tulee päivittää.
  • Mainos: Tämä ei ole työpaikkailmoitus, joka esittelee työmahdollisuutta. Tällaisella julkaisulla mainostetaan palveluita tai markkinoidaan yritystä tai sovellusta, tai työnhakija mainostaa sillä ansioluetteloaan.
  • Muut: Jos asiasi ei kuulu mihinkään edellä mainittuun kategoriaan, voit valita vaihtoehdon "Muut" ja antaa lisätietoja.

Huomaathan, että tätä työkalua ei ole tarkoitettu seuraaviin tilanteisiin:

Yleiset kysymykset Indeedille, tekniset ongelmat, yrityssivujen arvostelut, työpaikkahälytykset, hakutulokset jne. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiimme näihin asioihin liittyen, lähetä tiedustelu.

Näin teet ilmoituksen työpaikasta:

1. Hae työpaikka, josta haluat tehdä ilmoituksen.

2. Valitse työpaikka, josta haluat tehdä ilmoituksen.

3. Vieritä osoitin työpaikkailmoituksen alareunaan, napsauta Tee ilmoitus työpaikasta -painiketta ja täytä Tee ilmoitus tästä työpaikasta -lomake.

Jos ilmiantosi tarkistetaan ja työpaikan todetaan rikkovan näitä käytäntöjä, työpaikkailmoitus voidaan poistaa tai sitä voidaan muokata. Huomaathan, että työpaikan ilmiantaminen ei takaa sitä, että siitä seuraa toimenpiteitä. Nämä ilmiannot ovat kuitenkin erittäin tärkeitä, sillä ne auttavat meitä poistamaan roskapostit, huijausviestit ja heikkotasoiset työpaikat ja tekemään Indeedistä turvallisemman paikan työnhakijoillemme.