Petollisia sähköpostiviestejä

Petolliset sähköpostiviestit, joista käytetään nimitystä "phishing", ovat yleistymässä.

Tällaiset sähköpostiviestit sisältävät kelvottomia linkkejä, jotka tulevat näkyviin, kun pidät kohdistinta niiden päällä. Nämä linkit voivat sisältää haittaohjelmia, jota voivat vahingoittaa tietokonettasi. Muissa petollisissa sähköpostiviesteissä sinulta voidaan pyytää tietoja raha-asioista.

Nämä "phishing"-viestit voivat näyttää aivan oikeilta, koska niissä käytetään yritysten tavaramerkkejä, värejä, logoja, postijärjestelmiä ja juridisia lauseita. Tietyt henkilöt ovat käyttäneet näitä tekniikoita Indeedin käyttäjiä huijatakseen. Tavallisesti nämä sähköpostiviestit tunnistaa siitä, he sanovat "prosessoivansa" Indeed-tiliäsi kolmannen osapuolen kuten Amazonin tai PayPalin puolesta. He voivat pyytää tietoja raha-asioista tai pankkitilistäsi.

Nämä viestit eivät tule Indeediltä. Jos saat tällaisia sähköpostiviestejä, älä klikkaa niissä olevia linkkejä.

Sen sijaan poista viesti. Jos olet jo klikannut linkkiä, suorita välittömästi virusskannaus.

Muista, että Indeed ei pyydä henkilötietoja, tietoja raha-asioista eikä tilinumeroita pyytämättä lähetyillä sähköpostiviesteillä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä Indeediin.

Palvelun toteuttaa Zendesk