Aloita hakeminen

Indeed-palvelu toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa hakukone, kuten Google. Voit tehdä nopeita hakuja Indeed-sivustolta seuraavalla tavalla:

Vaihe 1: Kirjoita kenttään Mitä kuvaus siitä, minkälaista työtä etsit. Esimerkiksi ammattinimike, taito tai työnantajan nimi.

Vaihe 2: Kirjoita kenttään Missä kaupunki, osavaltio tai alue, josta haluat työn löytää.

Vaihe 3: Napsauta Etsi työpaikkoja tai paina näppäimistön Enter-painiketta.

Tulokseksi tulee hakusanojasi vastaavia työpaikkoja, jotka ovat 25 kilometrin säteellä antamastasi sijainnista. Jos annat kaksi tai sitä useampia hakusanoja, tulokseksi tulee vain työpaikkoja, joissa on kaikki hakemasi sanat.

Tehosta hakujasi noudattamalla työnhakuun antamiamme vinkkejä tai tarkentamalla hakua Tarkka työpaikkahaku-sivun avulla.

Palvelun toteuttaa Zendesk