Peruuta työpaikkahälytykset

Jokaisen työpaikkahälytyssähköpostin lopussa on linkkiteksti Peruuta. Napsauta sitä, kun haluat peruuttaa hälytyksen. Jos sinulla on useita hälytyksiä, niistä jokainen on peruutettava erikseen.

Jos sinulla on Indeed-tili, voit peruuttaa hälytykset myös sivun Hälytykset kautta.

Palvelun toteuttaa Zendesk