Sulje tili

Voit sulkea tilisi kirjautumalla sisään ja siirtymällä seuraavalle sivulle: http://www.indeed.fi/my/account

Sisäänkirjautumisen jälkeen sinun tulee ensin klikata “Sulje tilini” linkkiä. Tämän jälkeen sinulle avautuu vahvistusikkuna. Klikkaa OK, jos olet varma, että haluat jatkaa. Huomioithan, ettet voi perua tätä toimintoa enää tämän jälkeen.

Jos haluat käyttää Indeediä tulevaisuudessa, voit luoda uuden tilin tällä samalla tai jollain toisella sähköpostiosoitteella, mutta sinulla ei ole enää pääsyä aiempiin tietoihisi.

Jos tilin sulkeminen ei ole käytettävissä, sinun tulee lähettää sulkupyyntö meidän asiakastukeemme saadaksesi lisäohjeita.

Huomioithan, että voit sulkemisen sijaan keskeyttää hälytykset toistaiseksi. Voit muuttaa Indeed-palveluissa näkyvän ansioluettelosi yksityiseksi, jolloin tietojasi ei hakea Indeed-palvelussa. Voit silti käyttää ansioluetteloasi työpaikkahakemuksiisi. Käyttääksesi näitä vaihtoehtoja kirjaudu tilillesi oikeasta yläreunasta.



Palvelun toteuttaa Zendesk