Κλείσιμο λογαριασμού

Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας, εάν συνδεθείτε και πλοηγηθείτε στην παρακάτω σελίδα: http://gr.indeed.com/my/account

Μόλις συνδεθείτε, θα πρέπει πρώτα να πατήσετε στον σύνδεσμο «Κλείστε τον λογαριασμό μου». Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να συνεχίσετε, πατήστε OK. Σημειώστε ότι αυτή η ενέργεια δεν είναι αναστρέψιμη και δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Εάν η επιλογή κλεισίματος του λογαριασμού σας δεν είναι διαθέσιμη, θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα στην Ομάδα υποστήριξης πελατών μας για βοήθεια.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι αντί να κλείσετε τον λογαριασμό σας, έχετε επίσης την επιλογή να θέσετε σε παύση τις ειδοποιήσεις σας. Εάν έχετε βιογραφικό στην Indeed, μπορείτε να το ρυθμίσετε σε ιδιωτικό, ώστε οι πληροφορίες σας να μην μπορούν να αναζητηθούν στην Indeed. Θα μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το βιογραφικό για να υποβάλλετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας. Για αυτές τις επιλογές, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Παρέχεται από τη Zendesk