Διαγραφή λογαριασμού

Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, εάν συνδεθείτε και πλοηγηθείτε στην παρακάτω σελίδα: http://gr.indeed.com/my/account

Μόλις συνδεθείτε, πρώτα πρέπει να πατήσετε στο σύνδεσμο "Διαγράψτε το λογαριασμό μου". Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να συνεχίσετε, πατήστε OK. Σημειώστε ότι αυτή η ενέργεια δεν είναι αναστρέψιμη και δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Εάν η επιλογή διαγραφής του λογαριασμού σας δεν είναι διαθέσιμη, θα πρέπει να υποβάλετε ένα αίτημα στην Ομάδα υποστήριξης πελατών μας για βοήθεια.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι αντί να διαγράψετε το λογαριασμό σας, έχετε επίσης την επιλογή να θέσετε σε παύση τις ειδοποιήσεις σας. Εάν έχετε βιογραφικό στο Indeed, μπορείτε να το ρυθμίσετε σε ιδιωτικό, ώστε οι πληροφορίες σας να μην μπορούν να αναζητηθούν στο Indeed. Θα μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το βιογραφικό για να υποβάλλετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας. Για αυτές τις επιλογές, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Παρέχεται από τη Zendesk